82000741

Taxi Tønsberg, Ett taxinummer for Tønsberg

Bestille en taxi i Tønsberg? Det er store prisforskjeller på drosjer i Tønsberg. Spar opptil 500 kr.
Vi finner det billigste taxiselskapet for deg.

49 kr/bestilling

Ring for billig taxi
Taxi Sentraler

Bestille Taxi Tønsberg?

Ring 820 00 741 for å få raskt drosje i Tønsberg ved å bli oppkoblet til alle taxisentraler i nærheten av deg. Tjenesten er åpen 24/7 og du blir satt over til det nærmeste taxiselskapet som har ledig sjåfør.

Gjennom denne tjenesten får du tilgang til både taxi i Tønsberg, Færder taxi, Tjøme taxi og alle andre områder i Vestfold. På denne måten slipper du å lagre telefonnummer til alle sentraler om du reiser mye rundt i området.

Hvordan bestille drosje i Tønsberg? Det er enkelt – Når du ringer 820 00 741 finner vi automatisk din posisjon gjennom telenettet, og deretter blir du oppkoblet til alle drosjesentraler i nærheten for raskest mulig betjening. Deretter blir du belastet en liten avgift for tjenesten, og du kommer deg dit du skal uten lang ventetid.

Du kan altså bruke nummeret for å bestille drosje uansett hvor du befinner deg i landet. Du vil alltid bli oppkoblet til nærmeste sentral som kan hjelpe deg å finne en drosjebil, og du slipper å ringe til flere forskjellige sentraler og bruke mye tid på å få hjelp.

Tjenesten koster 49,- per samtale, og beløpet blir belastet på din neste telefonregning gjennom Strix. Men vær oppmerksom på at tjenesten ikke fungerer på fasttelefon, ettersom du er nødt til å være tilknyttet mobilnettverket slik at vi kan spore opp din lokasjon.

Taxi raskt og enkelt