82000741

Taxi Sarpsborg, Ett taxinummer for Sarpsborg. Ring Sarpsborg Taxi her.

Bestille en taxi i Sarpsborg? Det er store prisforskjeller på drosjer i Sarpsborg. Spar opptil 500 kr.
Vi finner det billigste taxiselskapet for deg.

49kr/samtale

Ring for billig taxi
Taxi Sentraler

Taxi Sarpsborg

Ring på telefon 820 00 741 og få tilgang til alle taxi Sarpsborg biler. Tjenesten er døgnåpen, og du blir koblet opp automatisk til Sarpsborg taxi som har ledig sjåfør i nærheten av deg. Ettersom telefonnummeret er tilknyttet alle taxiselskaper finner du enkelt en drosje i Sarpsborg som kan hente deg der du står.

Du får også tilgang til alle taxitjenester i området, enten du trenger maxitaxi i Sarpsborg eller en vanlig drosjebil. Men vær oppmerksom på at tjenesten ikke fungerer på fasttelefon, ettersom du er nødt til å være tilknyttet mobilnettverket slik at vi kan spore opp din lokasjon.

Hvordan fungerer tjenesten? Når du ringer til 820 00 741 vil vi finne din nøyaktige posisjon gjennom mobilnettverket. Videre blir du oppkoblet mot nærmeste og ledige sentral slik at du sparer tid på å stå i telefonkø.

Hva koster det å bestille taxi i Sarpsborg? Når du ringer betaler en fast avgift på 49,- til Strex for å benytte deg av tjenesten, og betaler ikke noe mer til oss uansett hvor lenge du sitter i telefonkø hos taxisentralen. På denne måten får du betjening raskere, i og med at du ringer opp flere sentraler samtidig.

Taxi raskt og enkelt