82000741

Taxi Sandefjord, Ett taxinummer for Sandefjord. Ring taxi Sandefjord nå

Bestille en taxi i Sandefjord? Det er store prisforskjeller på drosjer i Sandefjord. Spar opptil 500 kr.
Vi finner det billigste taxiselskapet for deg.

49kr/samtale

Ring for billig taxi
Taxi Sentraler

Taxi Sandefjord

Bestill i Sandefjord og resten av vestfold på tlf 820 00 741, en fellestjeneste for alle drosjesentraler i Norge. Du kan altså bruke det samme nummeret om du ønsker å bestille taxi i Sandefjord, Torp eller øvrige deler av Vestfold. Tjenesten er tilgjengelig 24/7, og du blir koblet opp automatisk til taxiselskapet som har ledig sjåfør i nærheten av deg.

Hvordan bestille taxi i Sandefjord og Vestfold? Når du ringer 820 00 741 finner vi automatisk din posisjon gjennom telenettet, og deretter blir du oppkoblet til alle drosjesentraler i nærheten for raskest mulig betjening.

Hva koster det å bestille taxi i Sandefjord? Du betaler en fast avgift på 49,- for å benytte deg av tjenesten, uansett hvor lenge du sitter i telefonkø hos taxisentralen. Når du bestiller taxi på tlf 820 00 741 blir avgiften belastet din neste telefonregning, og tjenesten betales gjennom Strex.

Hva er fordelene med å ringe 820 00 741? Du trenger ikke lagre telefonnummer til alle forskjellige drosjesentraler i Norge, og du kan bli oppkoblet til flere sentraler i nærheten for å få raskest mulig betjening. Det å stå i telefonkø hele dagen har ingen tid til, og reiser du mye i landet, har du kun 1 nummer å forholde deg til.

Taxi raskt og enkelt