82000741

Ett taxinummer for hele Oslo

Bestille en taxi i Oslo? Det er store prisforskjeller på drosjer i Oslo. Spar opptil 500 kr. Vi finner det billigste taxiselskapet for deg.

Kr 49/bestilling

Ring for billig taxi
Taxi Sentraler

Om oss

Ring på telefon 820 00 741 og få tilgang til alle taxisentraler i Oslo på et og samme telefonnummer. Tjenesten er åpen 24/7 og du blir koblet opp automatisk til taxiselskapet som har ledig sjåfør i nærheten av deg. Telefonnummeret er tilknyttet alle taxiselskaper i Oslo, slik at du enkelt finner en bil i nærheten av der du står.

Hvordan bestille drosje i Oslo med denne tjenesten? Det er enkelt – Når du ringer 820 00 741 finner vi automatisk din posisjon gjennom telenettet, og deretter blir du oppkoblet til alle drosjesentraler i nærheten for å bestille taxi. Deretter blir du belastet en liten avgift for tjenesten, slik at du får tak i en taxi i Oslo raskest mulig.

Telefonnummeret er oppkoblet både mot Oslo Taxi og Norgestaxi, og du står fritt til å velge hva slags type bil du trenger, enten det er Maxitaxi i Oslo, Flytaxi, eller rett og slett en vanlig drosjebil for å plukke deg opp og levere deg dit du skal.

På denne måten får du muligheten til å bestille taxi i Oslo uten å måtte stå i telefonkø hos flere selskaper for å finne en ledig bil i ditt område.

Når du ringer 820 00 741 for å bestille taxi koster dette 49,- per samtale, og avgiften blir belastet på din neste telefonregning gjennom Strex. Tjenesten kan kun benyttes på mobiltelefoner.

Taxi raskt og enkelt