82000741

Bestille taxi Lilletrøm? Ring her for Lillestrøm Taxi.

Bestille en taxi i Lillestrøm? Det er store prisforskjeller på drosjer i Lillestrøm. Spar opptil 500 kr.
Vi finner det billigste taxiselskapet for deg.

49kr/samtale

Ring for billig taxi
Taxi Sentraler

Ringe Lillestrøm Taxi?

Bestill for Lillestrøm og Nedre Romerike Taxi på tlf 820 00 741, en samlet tjeneste for alle taxisentraler i Norge slik at du får raskest mulig betjening. Du kan bruke tjenesten uansett hvor du befinner deg i landet, og har en lav avgift på 49,- kroner hver gang du bruker tjenesten.

Hvorfor skal du bestille taxi i Romerike gjennom oss? Når du bruker tjenesten vil vi finne din posisjon gjennom mobilnettet. Videre blir du oppkoblet mot nærmeste sentral som kan hjelpe deg med å finne taxi i Lillestrøm og hele Romerike. Du slipper altså å ringe flere forskjellige taxisentraler, og du får et fast nummer du kan ringe til uansett hvor du er i landet.

Kan jeg bestille taxi til Gardermoen? Du kan bestille maxitaxi, vanlig drosje eller flytaxi med denne tjenesten, da taxisentralen vil hjelpe deg ut i fra ditt behov. Vi har altså ingen egen sentral, men er en samlet tjeneste for at du skal unngå å bruke så veldig mye tid på å sitte i telefonkø, eller måtte lagre nummeret til flere forskjellige sentraler.

Men vær oppmerksom på at tjenesten ikke fungerer på fasttelefon, ettersom du er nødt til å være tilknyttet mobilnettet slik at vi kan spore opp din lokasjon.

Taxi raskt og enkelt