82000741

Ett taxinummer for hele Drammen. Bestill Drammen Taxi her.

Bestille taxi Drammen? Det er store prisforskjeller på drosjer i Drammen. Spar opptil 500 kr.
Vi finner det billigste taxiselskapet for deg.

Kr 49/bestilling

Ring for billig taxi
Taxi Sentraler

Ringe Drammen taxi?

Ring på telefon og få tilgang til Drammen taxi. Tjenesten er åpen 24/7 og du blir koblet opp automatisk til taxiselskapet som har ledig sjåfør i nærheten av deg. Telefonnummeret er tilknyttet alle taxiselskaper i Drammen, slik at du kan enkelt finne en bil i nærheten der du står.

På tlf får du tilgang til alle taxi i Drammen. Enten du trenger taxi i elvebyen eller Drammen sentrum, kan du stole på at systemet fanger deg opp og finner drosjebilen som kan komme raskest for å hente deg.

Hvordan bestille taxi Drammen? Det er enkelt – Når du ringer finner vi automatisk din posisjon gjennom telenettet, og deretter blir du oppkoblet til alle drosjesentraler i nærheten for å bestille taxi. Deretter blir du belastet en liten avgift for tjenesten, og du får tak i en taxi i Drammen raskest mulig.

På denne måten får du muligheten til å bestille taxi i Drammen uten å måtte stå i telefonkø hos flere selskaper for å finne en ledig bil i ditt område.

Hvor mye koster det å bestille taxi i Drammen? Når du ringer tlf for å bestille taxi koster dette 49,- per samtale, og avgiften blir belastet på din neste telefonregning gjennom Strex. Tjenesten kan kun benyttes på mobiltelefoner.

Taxi raskt og enkelt