82000741

Ett taxinummer for Asker. Ring taxi Asker her.

Bestille en taxi i Asker? Det er store prisforskjeller på drosjer i Asker. Spar opptil 500 kr.
Vi finner det billigste taxiselskapet for deg.

kr 49/bestilling

Ring for billig taxi
Taxi Sentraler

Taxi Asker?

Ring både Bærum og Taxi i Akser på tlf for å bli oppkoblet til nærmeste taxisentral. Tjenesten er døgnåpen og du kan bruke dette nummeret hvor som helst du befinner deg i landet. Ved hjelp av mobil sporingsteknologi finner vi din posisjon, og deretter kobler vi deg opp mot nærmeste taxisentral for raskest mulig betjening.

Hvor mye betaler jeg for å bestille taxi i Asker? Når du ringer til betaler du en liten avgift på 49,- hver gang du bruker nummeret for å bestille taxi, og dette betales enkelt på din neste telefonregning til Strex. Fordelen med å bruke dette nummeret fremfor å ringe til en bestemt taxisentral, er at vi kobler deg opp imot taxisentralen som kan betjene deg raskest, uansett hvor du befinner deg i landet.

Enten du leter etter taxi ved Asker stasjon eller befinner deg i et område du ikke kjenner så godt uten drosjeholdeplasser, er det mye enklere å ringe for å få raskere hjelp og unngå kø på telefonen.

Vær oppmerksom på at tjenesten ikke fungerer for fasttelefoner, ettersom du må være tilkoblet mobilnettverket for at tjenesten skal kunne spore opp din lokasjon, og overføre deg til riktig taxisentral.

Taxi raskt og enkelt