82000741

Ett taxinummer for hele Stavanger

Bestille en taxi i Stavanger? Det er store prisforskjeller på drosjer i Stavanger. Spar opptil 500 kr.
Vi finner det billigste taxiselskapet for deg.

kr 49/bestilling

Ring for billig taxi
Taxi Sentraler

Om oss

Ring for å få raskt drosje i Stavanger ved å bli oppkoblet til alle taxisentraler i nærheten av deg. Tjenesten er åpen døgnet rundt og du blir satt over til den nærmeste taxisentralen som har ledig sjåfør.

Gjennom denne tjenesten får du tilgang til både Stavanger Taxi, Bryne Taxi, Sola Taxi og Rogaland Taxi, slik at du slipper å lagre telefonnummer til alle om du reiser mye rundt i området.

Hvordan bestille drosje i Stavanger med denne tjenesten? Det er enkelt – Når du ringer finner vi automatisk din posisjon gjennom telenettet, og deretter blir du oppkoblet til alle drosjesentraler i nærheten for raskest mulig betjening. Deretter blir du belastet en liten avgift for tjenesten, og du kommer deg dit du skal uten lang ventetid.

Når du ringer spiller det ingen rolle hvor i landet du befinner deg. Du vil alltid bli oppkoblet til riktig sentral i nærheten som kan hjelpe deg å finne en drosjebil. Da slipper å ringe til flere forskjellige sentraler og bruke mye tid på å få hjelp.

Tjenesten koster 49,- per samtale, og beløpet blir belastet på din neste telefonregning gjennom Strix. For øyeblikket er denne tjenesten kun for mobiltelefoner, ettersom tjenesten sporer opp din lokasjon via mobiltelefonen.

Taxi raskt og enkelt