82000741

Taxi Follo, Ett taxinummer for Follo

Ring for nærmeste og billigste taxi i Follo

49kr/bestilling

Ring for billig taxi
Taxi Sentraler

Taxi Follo

Taxisentraler.no tilbyr et telefonnummer for taxi over hele Norge. Uansett hvor du befinner deg kan du ringe for Taxi. Tjenesten får din posisjon i telenettet av teleleverandør og setter deg over til et taxiselskap i ditt område slik at du enkelt kommer til et taxiselskap uansett hvor du er i Norge. Når du ringer belastes det 49 kroner og kostnaden blir belastet mobiltelefonregningen din gjennom Strex. Det er kun mulig å bruke tjenesten og bestille taxi fra en mobiltelefon. Taxisentraler.no drifter kun den tekniske løsningen, så priser for taxituren må hentes inn direkte hos det taxiselskapet du velger å kjøre med. Har du klager på taxituren, eller har glemt igjen noe i bilen så må dette rettes mot det taxiselskapet som leverte turen til deg. Husker du ikke hvilket selskap det var så kan vi hjelpe deg å finne ut av det.

Ring på telefon til alle taxisentraler i Follo på et og samme telefonnummer. Tjenesten er åpen 24/7 og du blir koblet opp automatisk til taxiselskapet som har ledig sjåfør i nærheten av deg. Telefonnummeret er tilknyttet alle taxiselskaper i Follo, slik at du enkelt finner en bil i nærheten av der du står.

Hvordan bestille drosje i Follo med denne tjenesten? Det er enkelt – Når du ringer finner vi automatisk din posisjon gjennom telenettet, og deretter blir du oppkoblet til alle drosjesentraler i nærheten for å bestille taxi. Deretter blir du belastet en liten avgift for tjenesten, slik at du får tak i en taxi i Follo raskest mulig.

Telefonnummeret er oppkoblet mot Follo Taxi, og du står fritt til å velge hva slags type bil du trenger, enten det er Maxitaxi i Follo, Flytaxi, eller rett og slett en vanlig drosjebil for å plukke deg opp og levere deg dit du skal.

På denne måten får du muligheten til å bestille taxi i Follo uten å måtte stå i telefonkø hos flere selskaper for å finne en ledig bil i ditt område.

Når du ringer for å bestille taxi koster dette 49,- per samtale, og avgiften blir belastet på din neste telefonregning gjennom Strex. Tjenesten kan kun benyttes på mobiltelefoner.

Taxi Follo, raskt og enkelt