82000741

Ett taxinummer for hele Karmøy. Ring for Karmøy Taxi nå.

Bestille en taxi i Karmøy? Det er store prisforskjeller på drosjer i Karmøy. Spar opptil 500 kr.
Vi finner det billigste taxiselskapet for deg.

49kr/bestilling

Ring for billig taxi
Taxi Sentraler

Karmøy Taxi

Ring tlf for å bestille taxi på Karmøy eller om du trenger taxi til Haugesund flyplass. Dette er et felles telefonnummer for alle drosjesentraler i Norge, og tjenesten er åpen døgnet rundt for å hjelpe deg med å finne en taxi i nærheten av deg raskest mulig.

Hvordan bestille taxi på Karmøy? Det er enkelt – Når du ringer finner vi automatisk din posisjon gjennom telenettet, og deretter blir du oppkoblet til alle drosjesentraler i nærheten for raskest mulig betjening. Du kan også bestille taxi fra Haugesund flyplass slik at du slipper å stille deg i drosjekø på flyplassen.

Du kan altså bruke nummeret for å bestille taxi i alle byene og distriktene i Norge. Du vil alltid bli oppkoblet til riktig sentral i nærheten som kan hjelpe deg å finne en taxi, slik at du slipper å ringe til flere forskjellige sentraler og bruke mye tid på å få hjelp.

Hva koster det å bestille taxi på Karmøy? Når du ringer nummeret for å bestille taxi, betaler du en liten avgift på 49,- hver gang du bruker tjenesten. Denne summen blir lagt til din neste telefonregning gjennom Strex.

Men vær oppmerksom på at tjenesten kun fungerer på mobiltelefoner, ettersom du er nødt til å være tilknyttet mobilnettverket slik at vi kan spore opp din lokasjon.

Taxi raskt og enkelt