82000741

Taxi Bodø, Ett taxinummer for Bodø. Ring Bodø Taxi nå.

Bestille en taxi i Bodø? Det er store prisforskjeller på drosjer i Bodø. Spar opptil 500 kr.
Vi finner det billigste taxiselskapet for deg.

49kr/samtale

Ring for billig taxi
Taxi Sentraler

Bodø Taxi?

Ring  for å bli oppkoblet direkte til nærmeste taxisentral i Bodø. Dette er en samlet tjeneste for alle taxisentraler i Norge, med direkte oppkobling for å få raskest mulig betjening. Du kan også bestille maxitaxi i Bodø eller andre drosjetjenester i ditt område.

Unngå å stå i drosjekø i Bodø eller lete etter telefonnummer til taxisentraler der du befinner deg. Når du ringer  får vi vite din nøyaktige posisjon gjennom mobilnettet, slik at du bestandig kommer til riktig taxisentral som kan gi deg raskest mulig betjening. Uansett om du trenger Taxi i Bodø eller andre byer i Norge, kan du benytte deg av det samme nummeret.

Hva koster det å bestille drosje i Bodø? Når du ringer nummeret for å bestille taxi i Bodø, betaler du en liten avgift på 49,- hver gang du bruker tjenesten til Strex. Beløpet blir lagt til din neste telefonregning. Men vær klar over at tjenesten kun fungerer på mobiltelefoner, ettersom du må være koblet opp mot mobilnettet for at tjenesten skal fungere.

Enten du leter etter taxi i Bodø sentrum eller befinner deg i et område uten drosjeholdeplasser, er det mye enklere å ringe for å få raskere hjelp og unngå kø på telefonen.

Taxi raskt og enkelt