82000741

Ett taxinummer for hele Bergen

Bestille en taxi i Bergen? Det er store prisforskjeller på drosjer i Bergen. Spar penger på billig taxi.
Vi finner det billig taxi for deg. 49 kr/ bestilling.

49kr/bestilling

Ring for billig taxi
Taxi Sentraler

Bestille taxi Bergen?

Bestill Taxi i Bergen på telefon, et felles nummer for alle taxisentraler i Norge, slik at du raskt får en drosje i ditt område. Du kan bruke tjenesten 24/7 og du betaler ikke mer enn en lav avgift på 49,- kroner hver gang du bruker nummeret for å bestille taxi i Bergen.

Hvorfor skal du bestille taxi? Nummeret er tilknyttet et sporingssystem som finner din nøyaktige posisjon, og deretter blir du oppkoblet mot en sentral i nærheten. Du slipper altså å ringe flere forskjellige taxisentraler, og du får et fast nummer du kan ringe til uansett hvor du er i landet.

Men vær oppmerksom på at tjenesten kun fungerer på mobiltelefon, ettersom du er nødt til å være tilknyttet mobilnettverket slik at vi kan spore opp din lokasjon.

Hvordan betaler jeg for tjenesten? Når du bestiller taxi på tlf  blir avgiften belastet din neste telefonregning. Du betaler ikke mer enn 49,- for å benytte deg av tjenesten, uansett hvor lenge du sitter i telefonkø hos taxisentralen. Tjenesten betales gjennom Strex. På denne måten får du betjening raskere, i og med at du oppringer flere sentraler samtidig.

Når du ringer får du tilgang til alle taxitilbud i ditt området. Enten du du trenger taxi til Flesland, eller kanskje Maxitaxi for opptil flere personer, får du muligheten til å bestille den drosjen du har behov for – uansett hvor du befinner deg!

Taxi raskt og enkelt